• Правен абонамент

    Безплатни правни услуги и отстъпки до 60% за клиенти на абонамент

    Цена: 149 лева на година

    НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Какво представлява правният абонамент?

Срещу само 149 лева на година (12 лева на месец или 40 стотинки на ден) Вашият бизнес получава огромни отстъпки и ценни безплатни правни услуги.

С нашия абонамент непрекъснато ще имате на разположение юрист, който да Ви даде безплатна правна консултация (при редовна цена на услугата 120 лева/час), да изготви индивидуален договор за нуждите на Вашия бизнес на цена от 48 лева (редовна цена 120 лева за един договор), както и още много други.

На практика цената на абонамента може да се избие с използването на 1-2 услуги, а с всяка следваща пестите пари, докато получавате надеждна правна помощ.

Какво обхваща абонаментът?

Безплатни правни консултации

С правния ни абонамент имате право на безплатни консултации (устни – на място в нашия офис или по телефона, както и писмени – по имейл) по въпроси, свързани с всички правни услуги, които предлагаме. Редовната цена за правна консултация е 120 лева/час.

60% от цената за изготвяне на договори

Редовната цена на услугата е 120 лева. С абонамента цената става 48 лева за изготвяне на договор според конкретните специфики на Вашия случай. Не получавате просто готова бланка, а индивидуално изготвен договор от юрист, съобразен изцяло с нуждите и сигурността на Вашия бизнес.

50% отстъпка от хонорара за следните услуги:

20% от хонорара за следните услуги:

Сключи страхотна сделка за бизнеса си с нашия правен абонамент