гр. София, ул. Христо Белчев № 2, ет. 5, офис 18 0877 90 17 30

office@profirms.bg

Не просто регистрираме фирми, а създаваме бизнеси

Екипът ни е помогнал на стотици хора не просто да регистрират своята фирма, но да изградят и развият собствен бизнес. Нашите специалисти ще Ви консултират по всеки един въпрос, който е от значение при стартирането на нов бизнес – регистрация на подходяща фирма, най-удачен начин за осигуряване, предмет на дейност, размер на капитала и още много други въпроси, които обикновено възникват при регистрация на нова фирма.

Откривайки новата си фирма при нас, автоматично получавате и преференциални условия за правно и счетоводно обслужване.

Защо да регистрирате фирма?

Регистрация на фирма е основата, върху която следва да се гради всеки един бизнес. Управлението му обаче, е свързано с множество процеси и изменения, които може да изискват задълбочени познания в сферата на корпоративното право и счетоводството. Именно с това е свързана нашата дейност, която ние определяме като правни бизнес услуги.

Смяна на управител, продажба на дружествени дялове, всякакви промени в обстоятелствата, закриване на фирма, са само част от услугите, с които ние от Profirms.bg можем да бъдем полезни. Не се колебайте да се свържете с нас още сега, за да отправите своето запитване и заедно да намерим най-доброто решение за Вашия бизнес.

Защо да се доверите на нас за учредяване на Вашето дружество?

Нашият правен екип е изграден от висококвалифицирани специалисти с юридическо образование, които в детайли познават разпоредбите, регулиращи дружественото право. Това гарантира за високото качество на предлаганите услуги и свежда до минимум възможността да получим отказ от Агенция по вписванията, а отказът води до загуба на платената вече държавна такса. Затова, не се колебайте и се доверете на екипа ни от професионалисти, когато решите да учредите нова фирма.

Експресна поръчка за откриване на фирма

Profirms.bg предлага експресно откриване на фирма в рамките на деня, в който сте ни потърсили. Експресното извършване на услугата се изразява в подготовката на всичката необходима документация от наша страна, както и подаването на документите в Агенцията още на същия ден след Вашето обаждане. Нашите специалисти имат готовност да реагират в случай, че възникне необходимост от незабавно извършване на почти всички услуги, които предлагаме. Ако желаете да се възползвате от тази възможност, не е необходимо да заплащате нищо допълнително, а само стандартната цена на услугата към момента.

Законово изискване да регистрирате фирма

Всеки предприемач, който желае да стартира нов бизнес или да разшири сегашната си дейност, е длъжен да има фирма, с която законно да участва в търговския оборот. Независимо от обема на дейността, която развива, всеки търговец следва да я извършва според нормативните изисквания на Република България. Ние от Profirms.bg ще Ви помогнем да изберете правилната форма за осъществяване на Вашите бизнес начинания и ще съдействаме за тяхното успешно реализиране.

Как работим?

Предлагаме на клиентите си възможност да избират между два начина, по които да предоставим желаната услуга:

1. Онлайн

В ерата на Интернет сме се погрижили да можем да Ви предоставим услугите си без дори да се срещаме физически – бързо, лесно и удобно. Попълвате формата за онлайн заявка и получавате готови за подпис документи за желаната от Вас услуга. След като свършите с тях работата по инструкциите, които предварително ще сме Ви предоставили, просто трябва да ни върнете документите сканирани по имейл, куриер или, ако желаете, на място в нашия офис. Толкова е просто.

Разбира се, можете да заявите желаната от Вас услуга онлайн или по телефон, но въпреки това да ни посетите в офиса за получаване на необходимите документи.

За Ваша сигурност, Ви уведомяваме, че Профирмс ЕООД е регистриран администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни с идентификационен номер 416584.

2. На място в нашия офис

След предварителна уговорка, посещавате нашия офис, където на място изготвяме документите за избраната от Вас услуга. В зависимост от услугата, обработката на документите може да отнеме от 30 минути до 2 часа. След като сме готови с документите, се срещаме отново, за да ги подпишете, след което ги подаваме за вписване в Търговския регистър.

Въпреки че за голяма част от услугите, които предлагаме не възниква необходимост от предварителна среща, бихме се радвали, ако желаете да ни посетите на място, за да обсъдим по-детайлно Ваш проблем или въпрос, който има нужда от по-задълбочено разискване и взимане на специфично решение. Всеки, който желае да посети нашия офис, е добре дошъл, като за целта трябва предварително да заяви час.

Уважаеми клиенти, Profirms.bg гарантира за високото качество на своите услуги, като предлага опцията да получите парите си обратно, ако услугата, която сте ни поверили не бъде изпълнена според предварителните очаквания. Новата Ви фирма може да бъде подготвена още на същия ден, ако решите да се възползвате от предимствата на експресната ни услуга. 2-3 работни дни отнема на Агенция по вписванията за вписване на фирмата в Търговския регистър, след като подадем документите по електронен път.

English