schetovodna kashta sofia

Счетоводна къща Profirms Accounting е част от групата Profirms, предлагаща правни консултации и счетоводни услуги за малки и средни предприятия.

Счетоводната ни фирма обслужва редица дружества, които се занимават както с услуги, така и с търговия и производство.

Философията, която следваме е проста – предлагаме качествено счетоводно обслужване на много достъпни за бизнеса цени. Услугите, които счетоводната къща предлага обхващат всичко необходимо за надеждното обслужване на всеки един бизнес:

  • осчетоводяване на счетоводни документи;
  • изготвяне и подаване на ДДС декларации;
  • възстановяване на ДДС;
  • изготвяне и подаване на Интрастат декларации;
  • администриране на заплати (ТРЗ/пейрол);
  • данъчни декларации;
  • годишно приключване;
  • пълна отчетност пред НАП и НОИ.

Счетоводна къща София

Фирмата е със седалище и адрес на управление в София, но работим с клиенти от цялата страна. Как това е възможно?

При наличието на съвременните средстава за комуникация, физическият адрес няма никакво значение за нас и нашите клиенти. Пестим много време и хартия, работейки предимно онлайн, като клиентите ни изпращат документите си по електронен път – бързо, лесно и удобно за всички. Това е методът ни на работа дори с клиените ни от София.

Разбира се, даваме правото на всеки да избере начин на работа с нас. Тези, които не желаят да работим онлайн дистанционно, просто посещават лично офиса ни всеки път, когато се наложи.

Предимствата на счетоводна къща Profirms Accounting

Когато някой бизнес трябва да се похвали с предимствата си, обикновено започва така: „Ние сме млад и амбициозен екип с дългогодишен опит“. Това е екип мечта – хем млад, хем с дългогодишен опит.

Ще спестим клишетата и ще се фокусираме върху това, с което наистина смятаме, че счетоводната ни къща изпъква.

Счетоводна къща Profirms Accounting е част от правно-счетоводната компания Profirms, в която на едно място работят както счетоводители, така и висококвалифицирани юристи. С две думи – при нас, нашите клиенти получават на едно място всичко необходимо за техния бизнес в правен и счетоводен аспект.

Юристите на компанията предоставят правни услуги на редица бизнеси в сферата на гражданското, търговското, корпоративното право, както и услуги в областта на индустриалната собственост и търговските марки, защита на лични данни, договорно право и други.

Клиентите на счетоводната къща се ползват с префернциални цени и приоритетно обслужване при необходимост от правна консултация. Това става благодарение на нашия правен абонамент, който клиентите на счетоводната къща получават БЕЗПЛАТНО.

Счетоводна къща партньор

Обичаме да казваме на клиентите, с които работим, че ние не сме просто тяхната счетоводна къща, а техен партньор. Разбира се, че не просто го казваме, а и го следваме като основен принцип в нашите професионални взаимоотношения. За нас е важно нашите клиенти да се чувстват сигурни в съвместната ни работа и да бъдат напълно удовлетворени и спокойни от счетоводните услуги, които получават от счетоводната ни къща.

Заповядайте в счетоводна кантора Profirms Accounting

Не бихме могли да изискваме от клиентите си да ни се доверяват просто така, без да са запознати с нас и нашата работа.

Затова, всеки, който проявява интерес към нашите услуги, е добре дошъл на място в нашия офис в София, ул. Христо Белчев 4, ет. 1. С удоволствие ще обсъдим всякакви въпроси и проблеми, които имате в бизнеса си и ще дадем всичко от себе си да получите най-доброто възможно решение.

За тези, които предпочитат дистанционната комуникация, свържете се с нас по удобен за Вас начин.