schetovodna kashta sofia

Счетоводна къща Profirms Accounting е част от групата Profirms, предлагаща правни консултации и счетоводни услуги за малки и средни предприятия.

Счетоводната ни фирма обслужва редица дружества, които се занимават както с услуги, така и с търговия и производство.

Философията, която следваме е проста – предлагаме качествено счетоводно обслужване на много достъпни за бизнеса цени. Услугите, които счетоводната къща предлага обхващат всичко необходимо за надеждното обслужване на всеки един бизнес:

  • осчетоводяване на счетоводни документи;
  • изготвяне и подаване на ДДС декларации;
  • възстановяване на ДДС;
  • изготвяне и подаване на Интрастат декларации;
  • администриране на заплати (ТРЗ/пейрол);
  • данъчни декларации;
  • годишно приключване;
  • пълна отчетност пред НАП и НОИ.

Счетоводна къща София

Фирмата е със седалище и адрес на управление в София, но работим с клиенти от цялата страна. Как това е възможно?

При наличието на съвременните средстава за комуникация, физическият адрес няма никакво значение за нас и нашите клиенти. Пестим много време и хартия, работейки предимно онлайн, като клиентите ни изпращат документите си по електронен път – бързо, лесно и удобно за всички. Това е методът ни на работа дори с клиените ни от София.

Разбира се, даваме правото на всеки да избере начин на работа с нас. Тези, които не желаят да работим онлайн дистанционно, просто посещават лично офиса ни всеки път, когато се наложи.

Предимствата на счетоводна къща Profirms Accounting

Когато някой бизнес трябва да се похвали с предимствата си, обикновено започва така: „Ние сме млад и амбициозен екип с дългогодишен опит“. Това е екип мечта – хем млад, хем с дългогодишен опит.

Ще спестим клишетата и ще се фокусираме върху това, с което наистина смятаме, че счетоводната ни къща изпъква.

Счетоводна къща Profirms Accounting е част от правно-счетоводната компания Profirms, в която на едно място работят както счетоводители, така и висококвалифицирани юристи. С две думи – при нас, нашите клиенти получават на едно място всичко необходимо за техния бизнес в правен и счетоводен аспект.

Юристите на компанията предоставят правни услуги на редица бизнеси в сферата на гражданското, търговското, корпоративното право, както и услуги в областта на индустриалната собственост и търговските марки, защита на лични данни, договорно право и други.

Клиентите на абонаментно счетоводно обслужване при нас се ползват с префернциални цени и приоритетно обслужване при необходимост от правна консултация.

Доверете се на счетоводна кантора Profirms Accounting

Не бихме могли да изискваме от клиентите си да ни се доверяват просто така, без да са запознати с нас и нашата работа.

Затова, всеки, който проявява интерес към нашите услуги, е добре дошъл на място в нашия офис в София, ул. Христо Белчев 2. С удоволствие ще обсъдим всякакви въпроси и проблеми, които имате в бизнеса си и ще дадем всичко от себе си да получите най-доброто възможно решение.

За тези, които предпочитат дистанционната комуникация, свържете се с нас по удобен за Вас начин.