гр. София, ул. Христо Белчев № 2, ет. 5, офис 18 0877 90 17 30

office@profirms.bg

Стандарт

199ЛВ
  • Включва:

Консултация

Хонорар

Държавна такса

Премиум

369ЛВ
  • Включва:

Консултация

Хонорар

Държавна такса

Удостоверение от АВ

Фирмен печат

ДДС регистрация

Счетоводство

-100%
  • Топ оферта:

Всеки клиент, който желае да се възползва и от счетоводните ни услуги, получава БЕЗПЛАТЕН първи месец счетоводно обслужване на своята фирма, както и безплатни правни съвети по време на съвместната ни работа


Как става?
Онлайн или на място в офиса - Вие решавате. Работим с клиенти от цялата страна. За Ваше удобство може да попълните нашата онлайн заявка независимо кой от двата начина ще изберете. Ние изготвяме всичко, Вие само внасяте капитала и заверявате нотариално един документ.
Колко време отнема?
Услугата е суперекспресна. Ще ни отнеме 2 работни дни да регистрираме новата Ви фирма, като можем да стартираме веднага. Ако подадем документите до обяд на същия ден, фирмата може да е готова на следващия ден.
Какво включва цената?
Цената на всеки пакет включва хонорара за услугата и държавната такса към Агенция по вписванията. Допълнително се заплащат 6 лева нотариална такса за заверка на подписа на управителя на новата фирма и 10 лева банкова такса за откриване на набирателна сметка в банка по избор на клиента.
Кога и как се плаща?
Цялата сума, посочена за всеки един пакет, се заплаща, когато всички документи са изготвени и подписани от клиента, непосредствено преди подаването им в Агенция по вписванията. Можете да заплатите както в брой, така и по банков път.
Регистрация по ДДС
Регистрацията по ЗДДС за всяка нова фирма е по желание на клиента. Наличието на фирмен печат е задължително. Процедурата се извършва пред НАП и отнема 14 дни за изпълнение. Цената на услугата извън пакет е 150 лева.
Не съм от София?
Няма проблем, работим с клиенти от цялата страна. Попълнете онлайн заявката, а ние ще Ви изпратим готовите документи по имейл или куриер. Минавате през нотариус, внасяте капитала и ни изпращате документите, сканирани по имейл или в оригинал по куриер, както е удобно за Вас. До 2-3 дни имате готова фирма.

Какво е ЕООД?

Еднолично дружество с ограничена отговорност е това дружество, в което целият уставен капитал принадлежи само на едно лице. ЕООД е разновидност на обикновеното ООД. Макар че ЕООД е съставено само от един „съдружник“, той се смята за член на дружеството, с което влиза в правоотношение. Затова не бива дружеството да се отъждествява с едноличния собственик на капитала, защото той има ограничена отговорност, което означава, че не отговаря за делата на дружеството със собственото си имущество като физическо лице. Именно това е причината повече хора да предпочетат регистрация на ЕООД пред това да развиват бизнес като еднолични търговци.

ЕООД има същите органи като обикновеното ООД с основната разлика, че едноличният собственик на капитала играе ролята на общо събрание на дружеството. Поради тази причина няма свикване на общо събрание, въпроси на кворум и мнозинство, на компетентност, на оспорване на приетите решения. Едноличният собственик взима всички решения сам, като се съобразява с правните изисквания за сигурност, а именно решенията му да се вписват в Tърговския регистър. За да произведат действие, решенията му се описват задължително в протокол.

Кой може да регистрира ЕООД?

Регистрация на фирма ЕООД може да направи както всяко дееспособно лице (18 г.), така и друго търговско дружество или организация с нестопанска цел. Разбира се, имаме ограничена отговорност също като при ООД, съответно кредиторите не могат да изпълняват срещу имуществото на съдружниците, а само срещу това на фирмата.

Как ще регистрираме Вашето ЕООД?

Услугата по регистрация на ЕООД е изцяло завършена и не прави изключение от останалите. Profirms.bg изготвя цялата необходима документация, съветва Ви по теми, по които имате въпроси, подава документите за вписване в Търговския регистър и плаща вместо Вас държавната такса, която влиза в крайната цена.

От Вас се изискват 35-40 минутни, за да се заверят нотариално някои от документите и да откриете банкова сметка за внасяне на капитала, с който сте решили да започнете. Регистрацията отнема до 2 работни дни, като фирмата Ви може да стане готова дори на следващия ден, ако подадем документите преди обед.

Защо да поверите Вашето ЕООД на нас?

Ние сме екип от специалисти със солиден опит в областта на дружественото право. Регистрирали сме стотици фирми и познаваме нормативната уредба в детайли. Обръщайки се към нас, Вие си гарантирате обслужване на високо равнище и 100% гаранция за успешно свършена работа в изключително кратък срок. Обадете ни се, за да може да стартирате бизнес начинанието си веднага!

Уважаеми клиенти, екипът на Profirms.bg гарантира за високото качество на предлаганите услуги с възможността да получите парите си обратно в случай, че услугата, за която сте ни потърсили не бъде изпълнена според предварителната уговорка.

English