гр. София, ул. Христо Белчев № 2, ет. 5, офис 18 0877 90 17 30

office@profirms.bg

Заяви своето ЕТ бързо и лесно онлайн още сега!

* Задължителни полета

 

Добре дошли в онлайн формата за регистрация на ЕТ. След като попълните полетата и направите заявката, ще се свържем с Вас възможно най-скоро. Ако ни изпратите заявката в почивен ден, ще се свържем с Вас в първия възможен работен ден.

Уважаеми клиенти, за Ваша сигурност Ви уведомяваме, че във връзка със Закона за защита на личните данни, Профирмс ЕООД е регистриран администратор на лични данни с идентификационен номер 416584 в Комисия за защита на личните данни. Освен това, попълвайки нашата онлайн заявка, Вашите данни са защитени от сигурна и криптирана връзка благодарение на инсталирания на нашия сайт протокол за защитена комуникация. Повече по въпроса можете да прочетете тук.

Цената на всеки от пакетите включва държавната такса към Агенция по вписванията. Допълнително се заплащат 6 лева за заверка на подписа на едноличния търговец.

Указания за попълване:

Имайте предвид, че името на фирмата на едноличния търговец трябва да съдържа малкото и фамилното или бащиното име на търговеца. По желание може да има добавка. Например, ако се казвате Иван Петров Иванов, името на Вашата фирма трябва да съдържа напременно Иван Иванов, но може да бъде и Иван Петров. Тъй като е твърде възможно фирма с такова име вече да съществува, може да се добави допълнително име. Така фирмата може да бъде ЕТ Блок – Иван Иванов. За всеки случай в полето „Втори вариант за име на фирмата“ може да оставите резервен вариант за името, ако първото желано от Вас е заето.

English