гр. София, ул. Христо Белчев № 2, ет. 5, офис 18 0877 90 17 30

office@profirms.bg

Заяви бързо, лесно и удобно прехвърляне на дялове онлайн!

* Задължителни полета

 

Добре дошли в онлайн формата за прехвърляне на дружествени дялове. След като попълните полетата и направите заявката, наш служител ще се свърже с Вас възможно най-скоро. Ако ни изпратите заявката в почивен ден, ще се свържем с Вас в първия възможен работен ден.

Уважаеми клиенти, за Ваша сигурност Ви уведомяваме, че във връзка със Закона за защита на личните данни, Профирмс ЕООД е регистриран администратор на лични данни с идентификационен номер 416584 в Комисия за защита на личните данни. Освен това, попълвайки нашата онлайн заявка, Вашите данни са защитени от сигурна и криптирана връзка благодарение на инсталирания на нашия сайт протокол за защитена комуникация. Повече по въпроса можете да прочетете тук.

Цената от 179 лева включва хонорара при изготвяне на един договор, както и таксата към Агенция по вписванията. След 30.12.2016 г. разходите за нотариални заверки по процедурата започват от около 100 лева.

Указания за попълване:

В полето „Брой дялове, които се прехвърлят“ посочете точния брой на дружествените дялове, които желаете да бъдат прехвърлени. Ако не знаете колко точно са те, можете да проверите в учредителния акт/дружествения договор на Вашата фирма как точно са разпределени дяловете между съдружниците и каква стойност има всеки дял.

В полето „Други промени“ отбележете всички други промени, които искате да съпътстват прехвърлянето на дяловете. Ако например искате купувачът да стане и управител, просто го споменете в полето и ние ще се погрижим. Ако желаете да смените адрес, предмет на дейност или каквото и да е друго обстоятелство, просто го обяснете в посоченото поле, за да го има предвид юристът, който ще се заеме с Вашия случай. Разбира се, по телефона също може да се правят допълнителни уточнения.

English